+ meer

380 Vactures gevonden

 • RSS Feed
 • Assistent business controller

  Svedex is een producent en leverancier van binnendeuren en binnendeurkozijnen. Het Nederlandse familiebedrijf is in 1954 opgericht en beschikt over drie productielocaties verdeeld over Nederland en Duitsland. Via eigen verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en een vertegenwoordiging in overige Europese landen heeft Svedex op de Europese markt een vooraanstaande positie verkregen.

  oktober 29, 2019
 • Hoofd verkoop binnendienst

  Svedex is een producent en leverancier van binnendeuren en binnendeurkozijnen. Het Nederlandse familiebedrijf is in 1954 opgericht en beschikt over drie productielocaties verdeeld over Nederland en Duitsland. Via eigen verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en een vertegenwoordiging in overige Europese landen heeft Svedex op de Europese markt een vooraanstaande positie verkregen.

  oktober 29, 2019
 • Hoofd tekenkamer

  Wij ontwerpen optimale staalconstructies met gebruikmaking van hulpmiddelen en werkmethoden naar de laatste stand der techniek. Door onze kennis van dak- en wandbeplating, trappen, hekwerken, vloeren, dakbedekking, lichtstraten en (overhead)deuren kunnen wij de benodigde voorzieningen hiervoor direct in de staalbouw verwerken. Tevens kunnen wij deze onderdelen ontwerpen, leveren en monteren.

  november 4, 2020
 • Medewerker media support

  Cito maakt onderwijs krachtiger. We ontwikkelen toetsen, examens en meetinstrumenten die laten zien wat leerlingen in hun mars hebben. We geloven in de kracht van objectieve gegevens. En dat we daarmee leerkrachten ondersteunen en leerlingen vooruit helpen. Iedere leerling heeft toch recht op dezelfde, gelijke kans op goed (vervolg)onderwijs?

  oktober 30, 2019
 • Senior Buyer

  ATAG Verwarming Nederland is al ruim 70 jaar lang een A-merk in Nederland als fabrikant en leverancier van hoogwaardige cv-toestellen, zonne-energiesystemen en warmtepompen. ATAG Verwarming bedient hiermee zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Deze CV-ketels worden naast in Nederland inmiddels in vele andere Europese landen alsmede in America en Azië verkocht.

  oktober 25, 2019
 • HR businesspartner

  Moba is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Van ontwerp, ontwikkeling en installatie tot service. Vanuit vijftien kantoren en samen met ruim 800 collega’s over de hele wereld bouwen we dagelijks aan de meest hoogwaardige technische producten en beste klantrelaties. En aan een omgeving waar elke medewerker nóg meer uit zichzelf kan halen.

  november 6, 2019
 • Logistiek coördinator

  Je bent het eerste aanspreekpunt voor de logistiek medewerkers als het gaat om de dagelijkse processen, maar ook HR-gerelateerde onderwerpen. Op het gebied van de werkprocessen signaleer en voorkom je storingen en afwijkingen en zoek je naar oplossingen en verbeteringen voor de korte, maar ook zeker de lange termijn en help je mee in de invoering hiervan.

  oktober 25, 2020
 • Content marketing specialist

  247TailorSteel levert lasergesnedenen en gekant plaat- en buismateriaal op maat met behulp van de meest geavanceerde lasersnijtechnologie. Centraal in ons succes staan zelf ontwikkelde systemen waarmee we onze productieprocessen vergaand hebben geautomatiseerd en daardoor een zeer hoog kwaliteitsniveau en klanttevredenheid kunnen bieden.

  juli 29, 2020
 • HR adviseur

  Met ongeveer 230 medewerkers maken wij unieke aangepaste fietsen in Varsseveld, zoals driewielfietsen, rolstoelfietsen en duofietsen. Onze fietsen gaan de hele wereld over met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord Amerika. De fietsen worden geproduceerd in Varsseveld, in één van de schoonste en slimste fabrieken van Nederland.

  oktober 25, 2019
 • HR Adviseur

  TCPM is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau met ruim 200 medewerkers en 5 vestigingen in Nederland. We groeien al meer dan 30 jaar, samen met onze (internationale) klanten in Capital Goods, Food, Pharma, Energy en Marine & Offshore. We kennen onze klanten dan ook door en door en helpen hen met complete en integrale oplossingen voor industriële omgevingen.

  november 15, 2019
 • Productieplanner

  Royal Talens groeit! Ook voor de komende jaren hebben wij stevige groeiambities. Deze ambities vertalen zich logischerwijs ook in de omvang en samenstelling van de organisatie en de beschikbare competenties binnen de organisatie. Recent hebben wij reeds de productiecapaciteit van onze verffabriek en de logistieke capaciteit van onze DC’s vergroot.

  november 9, 2019
 • Technical trainer

  Bosch Thermotechniek is onderdeel van het internationale Robert Bosch-concern. In het kenniscentrum in Deventer wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Specialisten ontwikkelen hier de warmtetechnologie van de toekomst: HR-technologie gecombineerd met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen.

  januari 24, 2020
 • Medewerker binnendienst

  Metaflex is specialist in luchtdichte deursystemen en geavanceerde automaten voor onder meer de medische en foodsector. Het gebruik van de laatste technieken en het leveren van hoogstaande kwaliteit stelt Metaflex in staat de bedrijfsprocessen van haar klanten te ondersteunen en efficiënter te maken. De deuren van Metaflex worden onder meer toegepast in operatiekamers, clean rooms, laboratoria en geconditioneerde ruimtes in de food-industrie.

  november 15, 2019
 • Werkvoorbereider

  Metaflex is specialist in luchtdichte deursystemen en geavanceerde automaten voor onder meer de Life Science & Health en Cold Chain sector. Het gebruik van de laatste technieken en het leveren van hoogstaande kwaliteit stelt Metaflex in staat de bedrijfsprocessen van haar klanten te ondersteunen en efficiënter te maken. De deuren van Metaflex worden onder meer toegepast in operatiekamers, clean rooms, laboratoria en geconditioneerde ruimtes in de food-industrie.

  november 15, 2019
 • HR Adviseur

  Mepal staat al 70 jaar bekend als een producent van hoogwaardige en innovatieve kunststof consumentenartikelen. De organisatie ontwerpt, fabriceert en verkoopt haar producten wereldwijd via diverse verkoop- en distributiekanalen zowel B2B als B2C. Mepal is van oudsher sterk vertegenwoordigd in de Benelux, Scandinavië en Duitsland. Naast deze thuismarkten wordt er breed gedistribueerd naar diverse landen over de wereld.

  oktober 30, 2019
 • Recruiter

  Naast onze superstores in Utrecht, Arnhem en Den Bosch zijn we ook een van de grootste online fietsenwinkels. En of je nu online of in een van de superstores bij ons een fiets of fietsonderdelen koopt, de beste service krijg je altijd. Mantel, de best beoordeelde fietsenwinkel. We zetten graag net dat stapje extra om de klant zo goed mogelijk te helpen. Dat komt omdat wij zelf ook fanatieke fietsers zijn, van stadsfiets tot mountainbike en racefiets.

  november 5, 2019
 • International Logistics Coordinator

  Hoogwegt International is onderdeel van Hoogwegt Group, wereldwijd actief op het gebied van verkoop, handel en distributie in zuivelproducten en food ingrediënten. Met onze internationale handelsvestigingen bedienen we klanten overal ter wereld. Hoogwegt International is actief in meer dan 100 landen en verkoopt jaarlijks zo´n 500.000 ton melkproducten voor de productie van onder andere ijs, yoghurt en chocolade.

  februari 23, 2020
 • Product Development Engineer

  Door gebruik te maken van technologische innovaties in filterplaattechnologieën, begon Veco zijn reis naar onbekende gebieden in het elektroformeren en waagde zich al snel aan ets- en lasersnijtechnieken. We bouwen voort op een hooggewaardeerde traditie. De traditie van het maken van zeven en zeven gaat terug tot het oude China. Dit ontwikkelde zich uiteindelijk tot een ongelooflijke, snel bewegende industrie waarin de grenzen van conventionele metaalbewerkingsprocessen voortdurend worden uitgedaagd.

  december 3, 2019
 • Inkoper

  Het duurzaamheidsbeleid binnen King/Bunzl noemen wij Believe. Met Believe geven wij vorm aan onze ambities voor een eerlijke en duurzame wereld. Want wij geloven in een duurzame toekomst! Believe bestaat uit verschillende pijlers; BeGreen, BeFair, BeSustainable, BeDifferent en BeHappy. Deze kernwaarden bepalen enerzijds de manier waarop we tegemoet komen aan de behoeften van onze klanten en leveranciers.

  november 14, 2019
 • Verpakkingstechnicus

  Wij maken al meer dan 100 jaar het lekkerste snoepgoed. Dankzij de toewijding en passie van onze professionals in de snoepfabriek blijven we topkwaliteit en innovatief snoep garanderen. Wereldwijd staan we daar om bekend. Toch hebben we de charme van een familiebedrijf behouden. We zijn loyaal naar onze collega’s, omdat hun inzet met hart en ziel een royale beloning verdient.

  november 1, 2020
 • Campus Recruiter

  Nedap werkt voor klanten wereldwijd aan bijzondere technologische toepassingen. Onze medewerkers vliegen geregeld uit naar klanten en Nedap-locaties over de wereld, met ons hoofdkantoor in Groenlo als ons kloppend hart. Als je binnenloopt bij ons futuristische pand voel je het direct: hier wordt gewerkt. Er heerst energie en concentratie, en dat zul je bij weinig andere bedrijven zo meemaken.

  december 22, 2020
 • Copywriter

  Loop jij warm voor concept copy, storytelling en rakende content op social media? Mooi! Want wij zoeken een vloeiend schrijvende copy professional die niet wakker ligt van een pittig stukje webtekst of prikkelend campagneconcept. Opdrachten zijn afwisselend in intensiteit, onderwerp en moeilijkheidsgraad. Bijt jij je graag vast en kan je goed doelgroepgericht schrijven? Dan is dit jouw baan!

  maart 15, 2021
 • Global Product Manager

  In your role as Global Product Manager you are responsible for managing the product strategy and road map for high-end kitchen appliances which are sold worldwide under the ASKO and ATAG brand. Your activities include (but are not limited to): Set up product range definition, create product briefings and business cases, induce innovative product development, set up customer and support surveys and Go-to- Market plans.

  september 25, 2020
 • Opleidingscoördinator

  Aqua+ is specialist op het gebied van brandpreventie en helpt veiligheid van mensen én continuïteit van organisaties te waarborgen. Wij investeren in goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die klantwensen kunnen vertalen in concrete oplossingen. Wat onze succesformule is? Dat zijn vooral onze ruim 240 medewerkers. De goede sfeer, hun kennis en ervaring, de manier waarop ze samenwerken en het vertrouwen in elkaar.

  november 8, 2019
 • Productmanager

  Als Product Manager werk je op het snijvlak van commercie en techniek. Doordat je beschikt over een technische achtergrond weet je de juiste vragen te stellen en de behoeftes van de klant op te halen en te vertalen naar innovatieve lijmproducten en klantoplossingen. Je ondersteunt klanten bij het optimaliseren van hun verlijmingsprocessen en je speelt een belangrijke rol in presales, sales en aftersales trajecten.

  november 14, 2019
 • Commercieel Technisch Medewerker

  Dit zijn wij. CAD2M. Hoe halen we nu het optimale uit die software pakketten en natuurlijk ook uit ideeën van de engineer? Hoe kan iedereen binnen een productontwikkelproces efficiënter, sneller en nog leuker werken? En hoe blijven wij zelf vindingrijk zodat we samen met onze CAD2M’ers en onze klanten kunnen blijven groeien.

  december 13, 2019
 • Mechanical Engineer

  Lagerwey uit Barneveld is de enige Nederlandse ontwerper en producent van een hoogwaardige lijn van moderne megawatt windturbines. Lagerwey staat voor kwaliteit en eenvoud. Meer dan 1.200 Lagerwey windturbines zijn wereldwijd geïnstalleerd sinds 1979. Daarbij is innovatie de kracht van ons succes. Wij geven er de voorkeur aan om projecten van begin tot eind te begeleiden en leveren daarom ook een compleet service- en onderhoudspakket.

  december 30, 2019
 • Technisch helpdeskmedewerker

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het technische support aan onze klanten, dealers en monteurs over onze sorteerinstallaties en bijbehorende randapparatuur. Je krijgt te maken met een diversiteit aan vragen, verzoeken en storingen. De meldingen die binnen komen betreffen machinebesturing en software issues. Het is belangrijk om de juiste prioriteiten te stellen en op basis van je technisch inzicht urgente problemen te onderkennen.

  november 13, 2019
 • Recruiter

  Technical Valley versnelt de energietransitie om bij te dragen aan een duurzame samenleving. Met onze gespecialiseerde kennis, werkende oplossingen en capaciteit op het gebied van energie, rail, verkeerstechniek, telecom, metaal en procestechniek bieden we meerwaarde aan onze opdrachtgevers. Wij helpen opdrachtgevers om óók in de toekomst relevant te blijven en om op duurzaam gebied voorop te blijven lopen.

  december 11, 2019
 • Operational buyer

  Al vanaf de start werken we aan één doel: ‘iedereen in binnen- en buitenland laten genieten van een Stella e-bike.’ Dit doen wij met onze eigen mensen, met ons eigen unieke concept. Zo hebben we alles zelf in de hand. Maar we hebben ambities en die zijn niet mis. Wij willen groeien, nog meer dan de afgelopen jaren. De beste zijn op alle fronten. E-bike marktleider van Europa worden is dan ook onze volgende stap.

  februari 25, 2020
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Vakkundig. Kwalitatief maatwerk. Snelle en betrouwbare levering. Dit zijn de kernwaarden waar het team van 247TailorSteel voor staat. Wij zijn overtuigd van de kracht van moderne technologieën, gemak en eenvoud. Dit in combinatie met de meerwaarde van ‘internet of things’ en kunstmatige intelligentie kunnen wij de garantie bieden voor hoogwaardige kwaliteit producten.

  maart 9, 2020
 • Sales consultant

  Elis is een internationale multiservice dienstverlener die oplossingen biedt op het gebied van textiel, hygiëne en facilitaire diensten. Elis is actief in Europa en Latijns-Amerika en is marktleider in de meeste landen waarin zij actief is. In totaal werken 45.000 professionals lokaal in dienst op 440 productie- en servicecentra in 28 landen. Met 11 vestigingen en circa 800 medewerkers is Elis in Nederland één van de grootste textieldienstverleners.

  november 21, 2019
 • Quality Engineer

  Brink Group is één van de wereldmarktleiders op gebied van trekhaken met meer dan 100 jaar ervaring in de automobiel sector. Onder het motto Your perfect fit  biedt de Brink Group een perfecte en veilige verbinding tussen vrijwel elk denkbaar voertuig en het materiaal dat men wil vervoeren. Tot nu toe rijden er ongeveer 25 miljoen auto’s rond met een Brink trekhaak.

  oktober 28, 2019
 • Online marketing manager

  Als Online marketing manager ben je internationaal eindverantwoordelijk voor de online strategie van Stella. Dit bevat onder andere: websites, webshops, e-commerce, SEO, SEA, linkbuilding, online reputatie, social media en nieuwsbrieven. Je rapporteert direct aan onze Head of Marketing.

  oktober 31, 2019
 • Monteur Hightech Machinebouw

  Trymax is een dynamisch bedrijf dat hightech machines ontwikkelt en bouwt voor de halfgeleiderindustrie. Wij leveren een breed scala aan machines voor verschillende applicaties, van semi-automatische machines tot productieplatforms met meerdere kamers voor grote volumes. Trymax is een internationaal georiënteerd bedrijf met kantoren in Europa en Azië; ons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen.

  november 16, 2019
 • Contentmarketeer

  Dit zijn wij. CAD2M. Hoe halen we nu het optimale uit die software pakketten en natuurlijk ook uit ideeën van de engineer? Hoe kan iedereen binnen een productontwikkelproces efficiënter, sneller en nog leuker werken? En hoe blijven wij zelf vindingrijk zodat we samen met onze CAD2M’ers en onze klanten kunnen blijven groeien.

  februari 23, 2020
 • Development Engineer

  Als development engineer werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van nieuwe en het verbeteren van bestaande producten. Projectaanvragen van je collega’s van verkoop en productmanagement zijn het startpunt van je werkzaamheden. Je stelt een programma van eisen op, doet onderzoek, ontwikkelt concepten en prototypes, modelleert, maakt technische tekeningen en specificaties en voert tests uit.

  december 30, 2019
 • HR Support Medewerker

  Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Oplossingen binnen de thema’s Energie, Binnenklimaat & Comfort en Bescherming van de gebouwconstructie vormen de basis van onze productportefeuille.

  maart 4, 2020
 • Online marketeer

  Trading Toppers is actief in nichemarkten en exploiteert webshops in binnen- & buitenland in eigen beheer. Naast B2C webshops focust Trading Toppers zich op de B2B markt door als groothandel te fungeren voor productgroepen en beleveren wij dagelijks andere webshops, groothandels en overige distributeurs door heel Europa.

  oktober 31, 2019
 • Roosteraar / service-medewerker

  Van Egmond Groep bestaat uit een drietal bedrijven: Elektrogroothandel, Industriële Automatisering en Kenniscentrum. We focussen ons op de machinebouw, paneelbouw en industriële eindgebruiker. Naast dat we producten en diensten leveren op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering doen we meer;  zo houden we de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten.

  november 4, 2019
 • HR Adviseur

  Kremer is een technisch innovatief familiebedrijf met alle disciplines in elektrotechniek, industriële automatisering en ICT & Telecom onder één dak. Onze missie is om het leven en werken makkelijker te maken door middel van onze technische oplossingen, al meer dan 50 jaar. Dit doen wij door te werken met passie; al onze disciplines zijn volwaardige afdelingen met veel kennis en ervaring.

  januari 14, 2020
 • HR Adviseur

  ABT is een kennisgedreven ingenieursbureau dat met specialistische, technische kennis en integrale advisering de ambitie van de klant realiseert. Binnen onze projectorganisatie delen en ontwikkelen wij kennis. We werken vanuit een open cultuur, gelijkwaardigheid en een persoonlijke benadering. ABT wil de gebouwde omgeving beter en duurzamer maken. We leveren een meerwaarde door innovatief denkwerk en met behulp van slimme technieken en processen.

  februari 21, 2020
 • Sales Engineer

  Jij biedt ondersteuning bij technische en commerciële vragen van klanten en zorgt ervoor dat de klant de oplossing krijgt die hij nodig heeft. Je vertaalt aanvragen naar passende offertes en zorgt voor de verdere opvolging daarvan. Je werkt voor klanten in bijvoorbeeld de food, semicon, energy, industrie en chemie. Wij vinden het belangrijk om onze processen continu te blijven ontwikkelen.

  november 5, 2019
 • Supply Coördinator

  Berlin Packaging Netherlands is de specialist op het gebied van verpakkingen voor verschillende industrieën. Er werken meer dan 120 medewerkers en heeft een omzet van meer dan 150 miljoen euro. In Nederland hebben we 2 vestigingen, in Houten en in Wijchen (hoofdkantoor). Berlin Packaging Netherlands maakt deel uit van het in Chicago gevestigde Berlin Packaging.

  maart 15, 2021
 • Value Engineer

  ATAG Verwarming Nederland is al ruim 70 jaar lang een A-merk in Nederland als fabrikant en leverancier van hoogwaardige cv-toestellen, zonne-energiesystemen en warmtepompen. ATAG Verwarming bedient hiermee zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Deze CV-ketels worden naast in Nederland inmiddels in vele andere Europese landen alsmede in America en Azië verkocht.

  februari 27, 2020
 • QHSE manager

  Vakkundig. Kwalitatief maatwerk. Snelle en betrouwbare levering. Dit zijn de kernwaarden waar het team van 247TailorSteel voor staat. Wij zijn overtuigd van de kracht van moderne technologieën, gemak en eenvoud. Dit in combinatie met de meerwaarde van ‘internet of things’ en kunstmatige intelligentie kunnen wij de garantie bieden voor hoogwaardige kwaliteit producten.

  februari 12, 2020
 • Mechanisch monteur

  Hencon is al meer dan 50 jaar een wereldwijde producent van speciale voertuigen voor de zware industrie. Zij zet de nieuwe standaard op het gebied van engineering, productie en onderhoud van betrouwbare, speciale en op maat gemaakte voertuigen voor de aluminiumindustrie, mijn- en bosbouw.

  maart 16, 2021
 • Kwaliteitsexpert klantcontact

  Heb jij een passie voor het verbeteren van kwaliteit in een klantgerichte organisatie? In deze rol ben jij dé expert in het Business Support team voor kwaliteitsmanagement. Kan jij niet wachten om onze collega’s en organisatie met jouw enthousiasme en energieke houding verder te ontwikkelen? Dan leren wij je graag kennen!

  februari 11, 2020
 • Medewerker Service & Logistiek

  Werken bij Wasco betekent openheid, vertrouwen en samenwerking. Wij streven naar een fijne werksfeer en halen niet alleen het beste uit onze producten en diensten, maar ook uit onze werknemers. Klantgerichtheid, flexibiliteit en het tonen van initiatief zit in ons DNA en we zijn altijd op zoek naar mensen die onze positieve instelling en waarden delen.

  november 5, 2019
 • Accountmanager Trainingen

  We hebben klanten in de productie- en procesindustrie, (bedrijfs)services, openbare en private nutsbedrijven, overheden en internationale instituties. Bij Kiwa werken meer dan 4300 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen over de hele wereld, voornamelijk in Europa, Azië en Zuid-Amerika.

  september 24, 2020
 • Constructief tekenaar machinebouw

  Als constructief tekenaar bij Giesen Coffee Roasters heb je een uitdagende en gevarieerde functie. Afhankelijk van de aard van het project worden de exacte werkzaamheden bepaald. In algemene zin bestaan je werkzaamheden uit het tekenen en construeren van onze koffiebranders en toebehoren. Je werkt klant specifieke onderdelen uit en je maakt lay-out tekeningen voor de klant.

  november 5, 2019
 • Planner

  Geïnspireerd op de laatste trends en innovaties ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij een collectie raamdecoratie van hoogwaardige kwaliteit voor bouwmarkten, woningdiscounters en webshops in heel Europa. Met een persoonlijke benadering en optimale ondersteuning ontzorgen wij onze retailpartners en helpen hen bij een succesvolle verkoop van onze producten.

  oktober 28, 2019
 • Technisch Inkoper

  Bij Aviko is de inkoop afdeling onmisbaar. Jij wordt onderdeel van onze corporate procurement team bestaande uit 9 andere collega’s. Er heerst hier een informele sfeer en korte lijnen vinden we belangrijk. Jij bent verantwoordelijk voor de inkoop op Aviko concern niveau (internationaal) van o.a. aanschaf en onderhoud van machines, gebouwen, terreinen (CAPEX) en technische dienst gerelateerde goederen en diensten.

  november 18, 2019
 • Werkvoorbereider

  Ter ondersteuning van de projectmanager communiceer je met de opdrachtgevers en leveranciers over uitvoering en detail. Hierbij houd je rekening met de projectplanning, de kwaliteitseisen en het budget. Er is ruimte voor groei! In de diepte, de breedte of de hoogte. We maken samen met jou een individueel ontwikkelplan.

  november 20, 2019
 • Duizendpoot Sales Support & Operations

  Minox ontwikkelt en verkoopt al ruim 30 jaar en accounting software en ERP in de Nederlandse markt. Accountants en ondernemers kunnen op het Minox platform samen de optimale manier van samenwerken inrichten. Wij ontwikkelen deze software niet alleen, dit doen wij samen met onze klanten en partners. Wij geloven er namelijk in dat samenwerking leidt tot de beste oplossingen.

  mei 8, 2021
 • Supportmedewerker

  Comfoor ontwikkelt, produceert en levert al ruim 35 jaar, wereldwijd, verrassend innovatieve topproducten op het gebied van geluidbeleving, gehoorbescherming en gehoorverbetering. Onze organisatie, momenteel bestaande uit ongeveer 150 medewerkers, kenmerkt zich door korte lijnen, een no-nonsense mentaliteit en een goede onderlinge werksfeer.

  december 8, 2019
 • Productontwerper

  In deze functie is je hoofdtaak het helpen realiseren van ontwerpen binnen het productenpakket van de elektrische rolstoelen van Life & Mobility. Je werkt in een projectteam dat de aanpak en de uitvoering van de werkzaamheden bepaalt. Jouw technische kennis en vaardigheden helpen om de ontwerpoplossingen uit te werken tot kwalitatief hoogwaardige, produceerbare producten.

  oktober 26, 2019
 • Teamleider Service

  Dankzij jouw kennis en ervaring kun je servicegerichte (technische) ondersteuning en trainingen bieden aan belangrijke externe partijen, zoals dealers, ziekenhuizen, verpleeghuizen maar ook eindgebruikers van onze rolstoelen en scootmobielen. Binnen de organisatie geef je technische ondersteuning aan je collega’s van o.a. de afdeling Verkoop in zowel Nederland, België, Duitsland en Frankijk.

  februari 4, 2020
 • Web / App Developer

  Je speelt een belangrijke rol in het meedenken en realiseren van toekomstgerichte oplossingen. De ene dag ben je bezig met PHP, de andere dag met Angular en weer een andere dag ben je je aan het verdiepen in PLC-software van de koffiebranders. Een uitdaging met heel veel afwisseling!

  januari 29, 2020
 • Medewerker Support Desk

  Ook al is Giesen Coffee Roasters een welbekend merk en hebben we inmiddels een wereldwijd distributienetwerk, onze mentaliteit blijft informeel en we behouden onze no-nonsense aanpak. Onze focus ligt op de productie van koffiebranders van de hoogste kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten. Niet meer, maar zeker ook niet minder.

  november 5, 2019
 • Test Engineer

  Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Met onze services voor certificering, inspectie, tests, training en consultancy zorgen we voor vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers van onze klanten.

  november 23, 2019
 • Corporate Recruiter

  Bij Swiss Sense zijn wij altijd op zoek naar talent met het juiste Swiss Sense DNA. Om ervoor te zorgen dat wij in staat zijn om top talent te selecteren, gaan wij out of the box om de juiste kandidaat aan te trekken, investeren in employer branding en zorgen wij er te allen tijde voor om de kwaliteit van ons recruitmentproces te waarborgen en te verbeteren.

  mei 8, 2021
 • Tekenaar

  Als Tekenaar op onze afdeling Interieurtechniek ben je verantwoordelijk voor het cruciale technische ontwerp van het interieur van onze jachten. Je vertaalt de tekeningen van het casco naar werktekeningen voor het binnenschrijnwerk en vertaalt de tekeningen en visuals van de ontwerper naar lay-outtekeningen.

  maart 22, 2021
 • Productmanager Airconditioning

  Werken bij Wasco betekent openheid, vertrouwen en samenwerking. Wij streven naar een fijne werksfeer en halen niet alleen het beste uit onze producten en diensten, maar ook uit onze werknemers. Klantgerichtheid, flexibiliteit en het tonen van initiatief zit in ons DNA en we zijn altijd op zoek naar mensen die onze positieve instelling en waarden delen.

  september 23, 2021
 • Adviseur E-commerce

  Jij bent een specialist met visie op het gebied van digitale connecties. Je brengt dan ook minimaal drie tot vijf jaar ervaring mee op het gebied van digitale integratie en/of digitale koppelingen. Je bent technisch inhoudelijk sterk en kan goed uit de voeten met het beschrijven van de technische specificaties, zodat deze ontwikkeld kunnen worden.

  december 8, 2019
 • Grafisch Vormgever

  Als grafisch vormgever breng jij de ideeën van het marketingteam tot leven. Ondersteun je de campagnes met jouw visuele creaties. Weet je mooie on- en offline media uitingen te ontwerpen: zoals webbanners, narrowcasting, folders/brochures en social media. Gebruik je de actualiteit voor spraakmakende creatieve inhakers.

  januari 8, 2020
 • Salaris Administrateur

  Kiwa is internationaal een toonaangevende partij: op het gebied van inspectie, certificering, testen, technologische advisering en training bepalen we mede de norm. Omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt en (internationaal) groeien, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

  januari 31, 2020
 • Medewerker Communicatie

  ABT is een kennisgedreven ingenieursbureau dat met specialistische, technische kennis en integrale advisering de ambitie van de klant realiseert. Binnen onze projectorganisatie delen en ontwikkelen wij kennis. We werken vanuit een open cultuur, gelijkwaardigheid en een persoonlijke benadering. ABT wil de gebouwde omgeving beter en duurzamer maken. We leveren een meerwaarde door innovatief denkwerk en met behulp van slimme technieken en processen.

  oktober 21, 2019
 • Inkoper

  Reesink Production B.V. is producent van Kaweco landbouwmachines. Het leveringsprogramma van Kaweco bestaat uit mest- en silagetechniek en sinds 2018 ook shovels. Daarnaast bouwt Reesink Production ook diverse halffabricaten voor andere machinebouwers en industriële bedrijven. We houden ons vanuit onze fabriek in Hengelo Gld bezig met de ontwikkeling, productie, verkoop en service van deze machines.

  november 14, 2019
 • Werkvoorbereider Service E

  Kremer is een technisch innovatief familiebedrijf met alle disciplines in elektrotechniek, industriële automatisering en ICT & Telecom onder één dak. Onze missie is om het leven en werken makkelijker te maken door middel van onze technische oplossingen, al meer dan 50 jaar. Dit doen wij door te werken met passie; al onze disciplines zijn volwaardige afdelingen met veel kennis en ervaring.

  november 4, 2019