+ meer

373 Vactures gevonden

 • Trainer kenniscentrum

  Van Egmond Groep bestaat uit een drietal bedrijven: Elektrogroothandel, Industriële Automatisering en Kenniscentrum. We focussen ons op de machinebouw, paneelbouw en industriële eindgebruiker. Naast dat we producten en diensten leveren op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering doen we meer;  zo houden we de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en zetten deze informatie om in innovatieve tools en nuttige trainingen binnen diverse sectoren en industrieën.

  oktober 25, 2020
 • Manager Technologie & Innovatie

  Wij zijn uitgegroeid tot een moderne kunststof spuitgieterij en maken wij hoogwaardige kunststofproducten, van jasbeschermer tot kinderzitje en van stoelleuning tot complexe ventilatoronderdelen. Naast onze moderne kunststof spuitgieterij beschikken wij ook over een eigen engineeringsafdeling, gereedschapsmakerij en een assemblage-afdeling.

  april 25, 2022
 • Purchase Coördinator

  Onze Nederlandse formule zit verweven in een team van zo’n 300 individuen die anders durven te denken, complexe technieken toepassen en met zodanige snelheid werken dat al onze klanten door middel van de beste en grootste selectie kunststof halffabricaten optimaal kunnen functioneren. We zijn trots op ons enorm uiteenlopende klantenportfolio, van klein tot groot.

  september 3, 2020
 • Technisch CAD Tekenaar

  Als Elcad tekenaar werk jij mee aan het ontwerp van de secundaire installaties ( t.b.v. meten, beveiligen, besturen ) binnen midden- en hoogspanningsdomein. Jij ontwerpt tekeningen en schema's voor de besturings- en beveiligingssystemen van de hoogspanningsinstallaties. Dit doe jij zowel aan uitbreiding van de bestaande installaties als aan complete nieuwbouwprojecten. Problemen in het ontwerp weet jij te signaleren en vervolgens los jij deze op in overleg met de engineer.

  mei 19, 2022
 • Service coordinator

  Automatische toegangssystemen verbinden mensen, plaatsen en goederen soepel en efficiënt met elkaar. Wij verbeteren de doorstroming en het gemak van jouw bedrijfsprocessen met innovatieve en betrouwbare automatische toegangsoplossingen voor de voor- en achterzijde en voor het interieur van ieder pand. Door deuren te automatiseren, stellen wij je in staat om met een gerust hart nieuwe werelden te betreden

  november 11, 2019
 • Engineering Support

  Exerion Precision Technology is een industriële managementorganisatie die hoogwaardige modules en systemen ontwikkelt, in kleine tot middelgrote series bouwt en wereldwijd levert aan gerenommeerde OEM-ondernemingen. Deze OEM-ondernemingen zijn vooral actief op de medische, document processing, semiconductor en industriële markt. Kenmerkend voor deze systemen is de grote positienauwkeurigheid onder statische en dynamische belasting.

  mei 20, 2022
 • Corporate Recruiter

  Thinkwise is een wereldwijde speler met een unieke kijk op de wereld van techniek. Wij brengen de beste mensen, software en kennis samen om onze klanten optimaal te bedienen. Dat doen we met ons low-code software platform, dat gespecialiseerd is in het compleet vervangen van legacy enterprise software. Met dit platform modelleren we processen en applicaties in plaats van ze te programmeren. Inmiddels werken er bedrijven in meer dan 32 landen met onze Enterprise software, waaronder VDL, Zeeman, Omoda, Xenos, en Incentro.

  november 5, 2020
 • Corporate recruiter

  Door de herwinning van ferro en non-ferro metalen met de meest geavanceerde machines vormen wij de verbindende schakel tussen de verwerking van afval en verantwoorde recycling. De praktijk leert ons dat wij de beste mobiele installaties hebben ontwikkeld voor de terugwinning van ferro en non-ferro metalen. Met elkaar streven wij ernaar de beste te zijn en te blijven op het gebied van de terugwinning van grondstoffen. Daarnaast willen wij internationaal onze positie verder uitbouwen door constante innovatie.

  oktober 1, 2020
 • Projectleider/Concept engineer

  Wij leveren hoogwaardige industriële was- en droogsystemen aan klanten uit diverse industrieën wereldwijd. Elke industriële wasmachine ontwikkelen en bouwen wij volledig in eigen huis. De kracht van Unikon zit hem in de capaciteit om klant specifieke industriële wasmachines te ontwerpen en te leveren. Daarnaast is er een complete lijn standaardmodellen ontwikkeld die in een brede behoefte voorziet. Zeker omdat de modellen modulair zijn uit te breiden met bijvoorbeeld een droogsysteem.

  november 20, 2019
 • Inside Sales Medewerker

  Dit zijn wij. CAD2M. Hoe halen we nu het optimale uit die software pakketten en natuurlijk ook uit ideeën van de engineer? Hoe kan iedereen binnen een productontwikkelproces efficiënter, sneller en nog leuker werken? En hoe blijven wij zelf vindingrijk zodat we samen met onze CAD2M’ers en onze klanten kunnen blijven groeien.

  februari 23, 2020
 • Digital Content Specialist / SEO

  Je komt te werken op de digital afdeling, in een team van zo'n 8 collega’s en bent onderdeel van het marketingteam van ruim 25 specialisten. Binnen het team heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid op het gebied van digital marketing of development. Je onderhoudt nauwe contacten met de webshop manager, externe SEO-specialisten, tekstschrijvers, Digital Product Owners en brand marketeers.

  maart 6, 2020
 • Coördinator Magazijn en Expeditie

  Binnen onze vestiging in Ede en Tilburg zijn we dagdagelijks bezig met het beleveren van onze klanten uit o.a. de Food, Nutrition en Personal Care markten met hoogwaardige en complexe kunststof verpakkingsproducten. Een zeer geavanceerd machinepark zorgt er binnen iedere vestiging voor dat deze producten zeven dagen per week, 24 uur per dag, kunnen worden gemaakt.

  november 9, 2019
 • Marketing manager

  Wereldwijd gebruiken inmiddels meer dan 11 miljoen websites onze Yoast SEO software. Daarmee zijn we een van de meest invloedrijke SEO bedrijven ter wereld. Wij zijn altijd bezig met de verbetering van onze producten; die maken we graag nog sneller, nog makkelijker en nog aantrekkelijker om mee te werken. We halen daarnaast enorm veel energie uit het delen van onze kennis.

  maart 15, 2021
 • New Business Developer

  Nedap werkt voor klanten wereldwijd aan bijzondere technologische toepassingen. Onze medewerkers vliegen geregeld uit naar klanten en Nedap-locaties over de wereld, met ons hoofdkantoor in Groenlo als ons kloppend hart. Als je binnenloopt bij ons futuristische pand voel je het direct: hier wordt gewerkt. Er heerst energie en concentratie, en dat zul je bij weinig andere bedrijven zo meemaken. Het succes van Nedap is gebaseerd op creativiteit, fundamenteel begrip van technologie en elektronica, en een zeer goede samenwerking met onze klanten.

  februari 21, 2020
 • Marketing manager

  Bij Riedel staan we iedere dag voor de opdracht om de lekkerste fruitige dranken te maken. Je kent ons bijvoorbeeld van DubbelFrisss, CoolBest, Appelsientje en vele andere merken. Wij doen dit al ruim 50 jaar in Ede met onze eigen productie. Dit maakt het werken bij Riedel gelijk bijzonder. Wij hebben namelijk alles op één plek. Van de productontwikkeling, productie, marketing en verkoop (en alles daartussen en daaromheen).

  december 18, 2019
 • HR assistent

  Varex Imaging ontwikkelt, produceert en levert componenten voor medische en industriële röntgenapparatuur. Onze producten zijn onder andere Hoogspanningsconnectoren, Röntgen-sensoren, Collimatoren, Bucky Systems en Coolers. Wij zijn een internationaal, snelgroeiend en vooruitstrevend bedrijf. Hierdoor kunnen wij onze medewerkers een prettige en inspirerende werkomgeving bieden.

  oktober 25, 2019
 • Corporate recruiter

  Wat gaan we goed en wat gaan we hard! Om deze reden zijn wij op zoek naar een medewerker webcare. Met meer dan 100 miljoen omzet per jaar en 40+ E-bike testcenters, is het tijd om onze ambities verder na te jagen. Dit jaar gaan we verdere stappen zetten om naast Nederlandse marktleider ook Europees marktleider te worden.

  oktober 31, 2019
 • HR manager

  Wereldwijd gebruiken inmiddels meer dan 11 miljoen websites onze Yoast SEO software. Daarmee zijn we een van de meest invloedrijke SEO bedrijven ter wereld. Wij zijn altijd bezig met de verbetering van onze producten; die maken we graag nog sneller, nog makkelijker en nog aantrekkelijker om mee te werken. We halen daarnaast enorm veel energie uit het delen van onze kennis.

  maart 15, 2021
 • Projectleider

  De HAN University of Applied Sciences richt zich op studenten, bedrijven en instellingen in het midden en oosten van Nederland en de aanliggende grensstreek in Duitsland. Ben jij nieuwsgierig, onderzoekend en ondernemend? Wil je je talenten laten zien en ontwikkelen, je grenzen verleggen? En daarmee impact hebben op de professionele en persoonlijke ontwikkeling van studenten? Kom werken bij HAN University of Applied Sciences.

  februari 12, 2020
 • Business Development Manager

  ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de vijf mooie merken ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief, het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming.

  februari 14, 2020
 • Distribution manager

  Arla maakt niet alleen enkele van 's werelds populairste zuivelproducten, maar biedt nog veel meer. We creëren bijzondere momenten van genieten en bieden een gezond en smakelijk ontbijt dat het opstaan ​​waard is. Met merken als Arla Biologisch®, Arla Skyr®, Melkunie®, Castello® en Appetina® zijn we een natuurlijk onderdeel van het moderne leven in meer dan 100 landen wereldwijd en een favoriet in veel Nederlandse huishoudens.

  april 26, 2022
 • Accountmanager

  Bij Technica werken ca. 75 mensen die zich bezighouden met Installatietechniek, Beveiliging, Domotica en ICT. Technica onderscheidt zich door het bieden van totaaloplossingen. Communicatie, informatie, veiligheid en infrastructuur zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als accountmanager Beveiliging ga je onderdeel uitmaken van een team van enthousiaste accountmanagers en werk je nauw samen met de interne organisatie om de benodigde expertise te verkrijgen en onze klanten de juiste oplossingen te bieden.

  mei 20, 2022
 • Magazijnbeheerder

  Papierfabriek Doetinchem produceert 70.000 ton aan 100% gerecycled lichtgewicht papier per jaar voor een groot aantal toepassingen. Wij werken in 5 ploegen (24/7) en hebben ruim 150 medewerkers in dienst. Het grootste deel van onze afzet wordt geëxporteerd en alhoewel Europa de grootste afzetmarkt is, vindt het papier ook zijn weg naar Amerika, Afrika, Azië en Australië.

  april 6, 2021
 • Logistiek manager

  Ulamo Coating BV is twee-laags coatingspecialist in één procesgang. Zij levert supersnel dankzij verschillende productie-units op diverse locaties. Met oog voor de mensen en het milieu binnen het bedrijf. Alles is er bij Ulamo Coating BV op gericht om continu kwaliteit te leveren met als doel de beste poedercoater van Nederland te zijn. Ulamo Coating bv maakt deel uit van de Ulamo groep in Ulft, waar ook Ulamo Metaal bv en Sentimo bv deel van uitmaken.

  maart 31, 2021
 • Business Consultant / projectmanager

  Bij Comfoor leveren wij topproducten op het gebied van geluidsbeleving, gehoorbescherming en gehoorverbetering. Wij denken namelijk dat controle over geluid belangrijk is om volop van het leven te genieten. Met de modernste technieken en voortdurende innovaties optimaliseren ze de beleving van geluid, beschermen we zoveel mogelijk mensen tegen gehoorbeschadiging en helpen ze mensen hun gehoor te verbeteren.

  februari 7, 2020