+ meer

434 Vactures gevonden

 • RSS Feed
 • Manager R&D en New Business

  In de rol van Manager R&D en New Business ben jij medeverantwoordelijk voor het vormgeven en uitvoeren van de langetermijnvisie op de ontwikkeling van techniek binnen onze lerende organisatie. In deze positie vervul je een rol in het MT en schakel je gemakkelijk tussen strategisch en operationeel niveau. Je leidt de werkzaamheden op onze R&D-afdeling, stuurt de Product Manager aan en richt je primair op de technologische ontwikkelingen binnen de energiemarkt. Denk aan IoT, batterijtechnologie en datamonitoring.

  november 6, 2019
 • Product Manager

  Drukwerkdeal.nl is een echt e-commerce bedrijf en marktleider in online B2B-drukwerk. We bedienen vooral de Nederlandse en Belgische markt en zijn erg ambitieus! De printmarkt is erg competitief, we worden aan alle kanten in de gaten gehouden. Het is een uitdaging om klanten te blijven inspireren op gebied van unieke drukwerktoepassingen en een goede prijs/kwaliteit verhouding te kunnen bieden. Als Productmanager ben jij commercieel, pragmatisch, creatief en beschik jij over een ‘doe-mentaliteit’!

  november 6, 2019
 • PLC Software Developer

  Als ervaren Software developer ontwikkel je nieuwe software voor onder andere onze buffertafels en lijnbesturingen. Je verzorgt de communicatieprotocollen met de voor en achterliggende machines van andere makelij. Dit vereist kennis van Siemens TIA15 en Rockwell software om de PLC en HMI software gestructureerd te schrijven. Verder heb je ruime ervaring met frequentie geregelde en servo-gestuurde systemen en waak je over het behouden en uitbreiding van de software standaard. Je bent bereid om af en toe naar onze klanten te reizen. Wij vragen een HBO/WO werk-en denkniveau.

  november 7, 2019
 • Functioneel Beheerder / Developer Business…

  Je bent  verantwoordelijk voor de informatievoorziening binnen ons bedrijf. Het betreft een belangrijke rol waarbij je de interne en externe klanten van Euretco B.V. ondersteunt bij data-gerelateerde zaken. Dit betreft het monitoren van de geplande dataloads, gebruikers incidenten, aanpassingen in bestaande programmatuur, ontwikkelen van nieuwe dashboards/rapportages en aansluiten van nieuwe bronnen. Daarnaast doe je proactief beheer op de BI-omgeving zodat deze stabiel functioneert en zorg je dat informatie dashboarden altijd beschikbaar zijn voor de organisatie.

  november 7, 2019
 • Software Engineer

  Je komt te werken in een klein multidisciplinair team dat innovatieve logistieke oplossingen ontwikkelt voor zowel interne, als externe klanten. Het team is gespecialiseerd in lucht- en zeevracht. Omdat er in al deze ontwikkelingen steeds meer met moderne web technieken wordt gewerkt, zijn we op zoek naar een enthousiaste Software Engineer die daar goed in thuis is. Kennis en ervaring met zowel front- als backend systemen horen daarbij waardoor jezelf misschien wel een full stack developer zou mogen noemen. Daarbij heb je kennis van meerdere software-architecturen en vind je het leuk om mee te denken over slimme oplossingen.

  oktober 25, 2019
 • Tekenaar / Constructeur

  Je werkt projectontwerpen in detail uit en maakt technische tekeningen. Je tekent/construeert (3D) unit/skids bestaande uit compressoren, pompen, warmtewisselaars enzovoort. Daarnaast teken je (3D) installaties in gebouwen en maak je opstellingstekeningen en koudetechnische principeschema’s. Alles werk je tot in detail uit en je zorgt voor duidelijke werktekeningen zodat jouw collega’s in de buitendienst met de juiste informatie aan de slag kunnen. Om jouw werk goed uit te kunnen voeren staan de modernste 3D software en systemen tot je beschikking.

  november 7, 2019
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  In deze dynamische functie werk je met klanten als horecakeukens, kleine supermarkten, koeltechniekers of professionele keukens in de zorg. Jij hebt een commerciële instelling en behandelt actief de leads en klantvragen die binnenkomen. Als commercieel medewerker help je klanten bij hun zoektocht naar het juiste artikel met het uiteindelijke doel om de deal te sluiten. Je beantwoordt technische vragen over de artikelen, adviseert klanten, brengt offertes uit en belt ze na. Tot slot draag je zorg voor een vlotte en accurate uitvoering van het operationele orderproces en het verkoop- en facturatieproces. Je komt te werken binnen een informeel team dat nauw samenwerkt met de accountmanagers.

  november 7, 2019
 • Medior Controller | Apeldoorn

  Voor haar productielocaties in Scherpenzeel en Apeldoorn is Vion op zoek naar een Medior Controller. In deze rol houd je je bezig met het opstellen en analyseren van de resultaten in de productieomgeving en de daaruit voortvloeiende bedrijfsresultaten. Daarnaast schrijf je investeringsvoorstellen en draag je bij aan verbeterprojecten. We moedigen jouw proactieve rol hierin aan. Je werkt als de rechterhand van de Cluster Controller van de twee productielocaties. Je werkt een deel van je tijd in Scherpenzeel en een deel van je tijd in Apeldoorn.

  mei 20, 2020
 • Medewerker Technische Dienst

  Als monteur houd je je voornamelijk bezig met het uitvoeren van reparaties, preventieve onderhoudswerkzaamheden en modificaties, op basis van de planning en richtlijnen. Je doet dit om stilstanden op de vestiging tot een minimum te beperken, maar ook om de betrouwbaarheid en productieperformance te verhogen. Top 100 food bedrijf Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion.

  november 7, 2019
 • Team Lead Marketing

  Wil jij voorop lopen in de energietransitie? Dan biedt Nathan jou de kans bij te dragen aan een betere wereld. Van rijwoningen tot warehouses: onze producten en oplossingen vind je overal terug. Daar zijn we supertrots op. Immers, ieder gebouw dat niet meer door gas wordt verwarmd is een stap dichterbij een duurzame toekomst. Van bronboringen, advies, calculaties, tekenwerk tot aan de daadwerkelijke producten en nazorg, Nathan biedt dé totaaloplossing voor duurzame klimaattechniek, ondersteund door de beursgenoteerde fabrikanten Uponor, alpha innotec, Metro Therm en Rhoss.

  mei 20, 2020
 • Supply Chain Manager

  Met focus op maatwerk en flexibiliteit helpen we onze klanten succes te halen met lekkere en herkenbare producten. Bekijk het als een soort ambacht maar dan wel professioneel gemaakt; wij noemen het industriële ambacht. Als Supply Chain Manager ben je eindverantwoordelijk voor de inrichting van alle logistieke processen in onze organisatie. Je hebt intensief contact met bedrijfsleiding (intern) en klanten (extern), en vertaalt de input van deze partijen in een optimale vormgeving van je afdelingen. Door de output van de afdelingen te monitoren en te analyseren, streef je continu naar verdere optimalisatie van de bedrijfsprocessen.

  november 8, 2019
 • HR Business Partner

  Maak jij het werken voor je collega’s en jezelf met deze drie kenmerken elke dag leuker? Wij geloven dat onze medewerkers hét verschil maken. Daarom willen wij als werkgever een omgeving creëren waarin iedereen met plezier werkt, ruimte is om te leren en ontwikkelen, en we samen mooie resultaten behalen. Als HR Business Partner weet jij precies wat daarvoor nodig is. Jij komt beslagen ten ijs om onze leidinggevenden te adviseren en hen te helpen hun team en zichzelf te ontwikkelen om het beste uit zichzelf te halen.

  november 8, 2019
 • Industrieel Product Ontwerper

  In het Excellence Center "valve dispensing closures" in Ede worden voor de klanten van de Weener Group nieuwe innovatieve verpakkingen ontwikkeld. De afdeling Innovation & Development bestaand uit een jong team van 8 personen, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe kunststof producten van schetsfase tot de vrijgave voor productie. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van kunststof verpakkingen en de daarbij in te zetten kunststoftechnologie.

  januari 28, 2020
 • Ervaren Product Development Engineer

  In het Excellence Center "valve dispensing closures" in Ede worden voor de klanten van de Weener Group nieuwe innovatieve verpakkingen ontwikkeld. Na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het begeleiden, ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van kunststof verpakkingen, respectievelijk de daarbij in te zetten kunststoftechnologie. Binnen de projecten ontwikkel je ideeën uit tot innovatieve concepten en vertaalt deze in samenwerking met je collega's in gedetailleerde producttekeningen. Je begeleid het project tot en met de eventuele proefmatrijs en draagt het daarna over aan Project management.

  november 9, 2019
 • Elektro / Mechanisch Onderhoudsmonteur

  Als Elektro/mechanisch onderhoudsmonteur ben je samen met je collega’s van de Technische Dienst verantwoordelijk voor de (technische) staat van het machinepark. Daardoor speel je een belangrijke rol in het creëren en onderhouden van een werkomgeving waarin op een veilige en prettige wijze efficiënt gewerkt kan worden. Je komt te werken in een team van 8 personen met veel expertise op zowel elektro als mechanisch vlak. Je rapporteert aan de Coördinator Elektrotechniek. Het machinepark en de installaties waar het onderhoud aan plaatsvindt is en wordt steeds verder gemoderniseerd en geautomatiseerd.

  november 9, 2019
 • Projectleider E

  Als projectleider E binnen DKC ben je technisch, financieel en operationeel verantwoordelijk voor de projecten. Je verzorgt het traject van uitbesteding en draagt zorg voor de planning, coördinatie en begeleiding van de projecten, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering. Je onderhoudt nauwe contacten met de opdrachtgever en zorgt voor een optimaal samenspel tussen de verschillende disciplines. Vanuit jouw kennis en ervaring met gebouwgebonden elektrotechnische installaties weet jij projecten kwalitatief hoogwaardig en naar tevredenheid van de klanten te realiseren.

  november 9, 2019
 • Marketing/Communicatie specialist

  In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van marketingcommunicatieprojecten, zowel offline als online, die voortkomen uit het strategisch marketingcommunicatieplan van Life & Mobility. Jij levert hiermee een belangrijke bijdrage aan het vermarkten van de (elektrische) rolstoelen en scootmobielen van Life & Mobility. Je geeft advies over de aanpak van de verschillende projecten aan de marketingcommunicatiemanager en plant zelfstandig de uitvoering van de werkzaamheden.

  februari 4, 2020
 • Wat doe je als Relatiemanager…

   Je coördineert de klantreis van het aan- of afsluiten van klanten op ons hoogspanningsnet; Je zorgt voor monitoring van het aan- of afsluitproces, jaagt de interne ketenpartners na, verzorgt de terugkoppeling aan de klant en zorgt voor consistente, tijdige en eenduidige vastlegging van afspraken; Je organiseert periodieke afstemming met interne ketenpartners in het aan- of afsluitproces waarbij je continu verbeterpunten implementeert en zorgt dat het klantbelang geborgd is; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en afsluiten van de contractdocumenten.

  november 11, 2019
 • IT Service Officer / Technisch…

  Binnen de afdeling Basic IT Services verzorgt het team Infrastructure Services het beleid, beheer en onderhoud van de IT-omgeving van TenneT en het aansturen van externe serviceproviders. De IT-omgeving bestaat uit fysieke en gevirtualiseerde servers, SAN-systemen, een back-upomgeving, de onderliggende netwerken, datacenters en bijbehorende beheer- en managementomgevingen. Een gedeelte van de diensten is bij externe serviceproviders belegd. Tevens wordt gewerkt aan een flexibele (hybride) cloudinfrastructuur. Dit biedt de agility en schaalbaarheid die nodig is voor de digitale strategie van TenneT vanuit een infrastructuur- en DevOps-perspectief.

  februari 26, 2020
 • Kwaliteitscontroleur

  Mogema is als hightech toeleverancier en main supplier expert in lassen, verspanen en vacuümtechnologie. Ook zijn we specialist in hoogwaardige engineering, assemblage en productie van mechatronische modules, mechanische samenstellingen, vacuümsystemen en nauwkeurige machineframes voor o.a. de halfgeleider-, optische- en energie-industrie. Als Kwaliteitscontroleur houdt jij je dagelijks bezig met het controleren van de eindproducten en het verrichten van diverse metingen. Je controleert geheel zelfstandig de producten en beslist over het goedkeuren en afkeuren hiervan.

  november 11, 2019
 • SAP PS/CS Consultant

  Ben jij een ervaren SAP PS/CS consultant? Zoek je veel uitdaging in je werk, maar wil je wel graag op een vaste locatie werken? Dan word jij onze nieuwe collega van de ICT-afdeling. Je ondersteunt de organisatie in het gebruik van voornamelijk SAP PS en CS, werkt samen met collega’s die gespecialiseerd zijn in SAP en bent betrokken bij de SAP PS/CS-implementatie. Inhoudelijk customize je in het SAP systeem, hoofdzakelijk PS, CS en SD. Jij vertaalt behoeften naar voorstellen door frequent contact met de Manager Projecten en Planning.

  november 11, 2019
 • Inside Sales Representative

  In this role you will be the point of contact for our Russian speaking clients in the field of sales and advise on our BBA Pumps solutions. With your can-do attitude you are able to analyze customer needs and translate that into suitable solutions and commercial offers with short response time. In this versatile role, you have direct influence on the commercial results of our company. You work closely together with our outside sales and office staff to achieve the highest results. You handle sales leads, generate proposals and quotations based on the customer needs and file these in our ERP and CRM programs.

  november 13, 2019
 • Project Lead

  Je bent verantwoordelijk voor het projectmanagement van diverse multidisciplinaire technische projecten. Daarvoor stel je het projectmanagementplan en diverse planningen op en bewaak je de voortgang conform de wensen van alle stakeholders. Je analyseert constant de situatie en doet op tijd aanpassingen om de projecten in goede banen te leiden. Rapportages over de voortgang verzorg je regelmatig en proactief naar het management en de klant. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het projectteam. Daarom coach je de medewerkers in het behalen van hun resultaten en stimuleer je onderlinge samenwerking.

  november 13, 2019
 • Commercieel Medewerker Binnendienst

  Dat jij telefonisch en per mail een glimlach op het gezicht van klanten kunt toveren: petje af. Dankzij jou ontvangen klanten uitstekend voorbereide offertes en zijn hun vragen in no-time beantwoord. Je ondersteunt jouw collega’s in de buitendienst, helpt ze scherp te houden en werkt hun ideeën nauwkeurig uit in haalbare, realistische offertes. Omdat jij goed inzicht hebt in wat er speelt bij klanten, zorg je ervoor dat offertes naadloos aansluiten op hun behoeftes en wensen.

  november 14, 2019
 • Management Trainee

  Voor ons managementtrainee programma zijn we op zoek naar ambitieuze talenten die samen willen werken aan een schonere toekomst. Een betere wereld creëer je immers niet alleen! In het twee jaar durende traineeship heb je een actieve en ondernemende rol binnen SUEZ. Je krijgt de kans om met verschillende projecten aan de slag te gaan, niet in een assistenten-rol, maar met eigen taken en verantwoordelijkheden.

  november 15, 2019
 • Operations Manager Logistics

  With WHEELS Logistics you keep it rolling – with more than 500 employees at 25 locations and with 750 trucks in europe, we are the right companion if it belongs to transport, warehouse and production logistics. Successfull companies and global players trust in our competencies and agility. Behind all this stands an international and vital team with a passion for logistics. Join us!

  november 18, 2019
 • Digital Marketing & Communications Specialist

  Je bent verantwoordelijk voor arketing- en communicatie uitingen van Altcon Equipment BV. Je zorgt ervoor dat deze uitingen in lijn zijn met de communicatiedoelstellingen. Hiertoe ontwikkel en breidt je communicatie-, PR- en e-plannen uit, waarbij de focus ligt op digitale communicatie in een traditionele Business-to-Business handelsmarkt.

  november 18, 2019
 • InformatieManager

  Als informatiemanager werk je vanuit de afdeling Business Informatie Management die fungeert als intermediair tussen de Business en IT. Samen met je collega’s van de afdeling zal de ontwikkelde visie worden omgezet naar een uit te voeren plan. Als informatiemanager ben je betrokken bij de uitvoering waarbij je erop toe ziet en aanstuurt dat de uitvoering volgens de visie en binnen de kaders wordt gedaan. Tevens ben je, in samenwerking met de architecten, een belangrijke schakel in de totstandkoming en ontwikkeling van de kaders.

  november 19, 2019
 • Supervisor Logistiek | Zaltbommel

  Als Logistiek Supervisor ben jij de drijvende kracht achter de logistieke organisatie. Je doet dit vanuit het logistieke DHL-hart in Zaltbommel waar je sturing geeft en zo nodig meehelpt in de uitvoering. Dit in een hectische omgeving met sorteermachines die continu draaien en linehauls die komen lossen en laden, waar geen dag hetzelfde zal verlopen. In deze hectiek bewaar jij de rust om het logistieke proces in goede banen te leiden. Met je collega's werk je vanuit een hecht team waar de onderlinge betrokkenheid groot is.

  november 21, 2019
 • Casemanager verzuim

  Als casemanager heb je een regierol, je bent adviseur en sparringpartner gedurende de voortgang van het verzuim- en re-integratieproces voor alle in het proces betrokken partijen. Vanaf het moment van ziekmelding ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen, het bijhouden en het plannen van afspraken tussen betrokken partijen en het bewaken van het verzuimproces. Een casemanager voert zijn functie efficiënt uit en ziet toe op correcte naleving van de wettelijke kaders.

  november 22, 2019
 • CO Checker

  Je werkt in teamverband en bent mede verantwoordelijk voor de complete controle en voorbereiding van de door de klant ingelegde orders van glasvezelnetwerken. Je checkt of alle informatie aangeleverd is, controleert de order op haalbaarheid en bereidt het ontwerp van het netwerk voor. De output van jouw team is de input voor de afdeling engineering. De kwaliteit van het werk is belangrijk en daarom controleren jullie elkaars werk middels het 4-ogen principe en zijn jullie constant in overleg over de ontwerpen.

  november 6, 2019
 • Project Coordinator

  Vestas Northern and Central Europe is a sales business unit covering Scandinavia, UK, Ireland, Poland, the Baltics, Germany, Benelux as well as Eastern Europe and south of Africa. We are responsible for the Sales function, Project, Installation and Service of wind farms throughout these regions. We strive to be the No. 1 performing business unit within Vestas, and we aim to make Vestas North and Central Europe the best place to work.

  november 22, 2019
 • Junior software developer

  Time Shift is een leverancier van energieopslagsystemen voor industriële toepassingen. Door het hergebruik van EV-batterijen en het geschikt maken voor stationaire energieopslag geven wij deze batterijen een tweede toepassing. Je komt te werken in een jong team van hardwerkende mensen met een passie voor techniek, duurzaamheid en circulaire economie. Je werkzaamheden: Ondersteunen van de ontwikkeling van de Energy Management System (EMS) -software; Scripts schrijven voor het lezen en loggen van gegevens en het besturen van EMS............

  november 22, 2019
 • Mechanical Designer

  Je bekleedt een veelzijdige rol binnen een groeiend bedrijf gericht op de ontwikkeling en productie van medisch hoogwaardige technische systemen voor de reiniging en desinfectie van flexibele endoscopen. Als Senior Mechanical Designer maak je integraal onderdeel uit van een projectteam dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en optimaliseren van innovatieve concepten en doe je onderzoek naar nieuwe technieken en mogelijkheden voor nieuwe producten. In het ontwikkelingstraject volg je diverse stappen, waarbij je de risico’s en kosten niet uit het oog verliest.

  november 23, 2019
 • Recruiter

  Agrifirm is circa 120 jaar geleden opgericht in Nederland en is nu een toonaangevende, agrarische coöperatie met een internationaal netwerk van dochterbedrijven gevestigd in Europa, Zuid-Amerika en Azië en een wereldwijd distributienetwerk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn en met ruim 3.000 betrokken medewerkers werkt Agrifirm iedere dag aan een gezonde toekomst voor boer én maatschappij. Agrifirm is op zoek naar een Recruiter voor haar Recruitment afdeling in Nederland.

  november 24, 2019
 • Medewerker voor onze Binnendienst (werkvoorbereiding)…

  In deze functie werk je veelal samen met de accountmanager van WinLed, waarvoor jij als zijn rechterhand fungeert. In grote lijnen verwerk jij de aanvragen die je ontvangt van je collega en werk je deze tot in de puntjes uit. Zodra een project opdracht wordt, ben jij voor de klant het verlengstuk in onze organisatie. Samen met je collega van het bedrijfsbureau (o.a. verantwoordelijk voor productie aansturing & inkoop) vertaal je de verkopen naar het productieproces tot aan de uitlevering van het project.

  november 27, 2019
 • Process Engineer Elektrodepositie

  Als Process Engineer optimaliseer jij continu de bestaande elektrochemische processen. Hierbij leg je de relatie tussen proces en product. Je bent verantwoordelijk voor het verhogen van de efficiëntie, het verminderen van de productiekosten en het doorlopend verbeteren van de kwaliteit van onze bestaande productieprocessen. Daarnaast sta jij aan de wieg van nieuwe processen die ons in staat stellen om nieuwe markten aan te boren of in bestaande markten een sterkere positie af te dwingen.

  december 3, 2019
 • Logistics & Planning Manager

  The Logistics & Planning Manager coordinates and optimizes the flow of raw materials and finished goods. The main goal is to ensure production can take place by having the right amount of (bulk) ingredients and packaging material available at the right time, and managing the outbound logistics such that our products can reach the markets in a timely manner. Taking into account our quality and safety standards, striking the right balance between cost, inventory and service.

  december 4, 2019
 • Asset Management & Client Infrastructure…

  In je rol van Asset Management & Client Infrastructure Administrator ben je verantwoordelijk voor beheer en management van onze client hard- en software, mobiele- en vaste telefonie, printing, Office 365 en onze licenties welke gebruikt en/of verstrekt worden voor gebruik binnen en buiten Nederland. Je zorgt dat deze geadministreerd en gemonitord worden en brengt gevraagd en ongevraagd adviezen uit over investeringen in verlopen of nieuwe licenties.

  mei 14, 2020
 • Data Analyst (E-commerce)

  Om onze klanten van een perfecte digitale gebruikerservaring te voorzien, is het essentieel dat wij de klant goed begrijpen. Data vertelt ons voor een heel groot g edeelte hoe klanten zich online gedragen. Waar zitten verbeterpunten in de journey? Hoe ontwikkelen onze belangrijkste E-commerce KPI’s zich? Wat zijn de resultaten van de laatste A/B test of hoe kan de productselectie van onze promoties of aanbevolen producten worden verbeterd?

  november 4, 2019
 • HR Manager

  Lijkt het je geweldig om bij een trots Nederlands familiebedrijf te werken met een rijke geschiedenis? Wil jij onderdeel uitmaken van een bedrijf dat is uitgegroeid tot de grootste private label producent van rijst-, mais- en meergranen wafels met vestigingen in Nederland, België, Italië en straks Polen? SanoRice zoekt voor haar Nederlandse vestiging in Veenendaal een verbindende en verbetergerichte HR Manager. Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en verder vormgeven van het HR beleid van SanoRice Nederland.

  mei 11, 2020
 • Service Monteur Rental

  Als Service Monteur Rental richt je je, na een gedegen inwerkperiode waarbij je de techniek goed leert kennen, op het inbedrijfstellen, onderhouden en zelfstandig oplossen van storingen aan verhuurmateriaal bij onze klanten. Je werkt o.a. op bouwplaatsen en festivals. Daarbij geef je instructie en advies over het gebruik en het onderhoud van de materialen.

  november 6, 2019
 • Netwerkbeheerder

  247TailorSteel levert laser gesneden plaat- en buismateriaal op maat met behulp van de meest geavanceerde lasersnijtechnologie. Als snelgroeiend bedrijf hebben we momenteel een uitgebreide netwerkomgeving. Ook hebben we plannen om op verschillende locaties uit te breiden. Om onze netwerkarchitectuur verder te professionaliseren zijn we op zoek naar een brede Netwerkbeheerder die kan bijdragen aan onze ambitie om het meest technisch geavanceerde en klantgerichte bedrijf in ons vakgebied te worden. Deze verantwoordelijke en toekomstgerichte rol valt onder de Corporate IT afdeling en dit is ter uitbreiding van het team, bestaande uit een Junior Netwerkbeheerder en Senior Manager Cloud en Infrastructuur.

  februari 12, 2020
 • Corporate Quality Key Account Manager

  In deze spilfunctie vertaal je eisen van Internationale Key Accounts (binnen en buiten Europa) in werkbare procedures en processen. In deze rol houd je je bezig met het analyseren van IKA gegevens (productkwaliteit, voedselveiligheid en kwaliteitssystemen ) en introduceert verbetervoorstellen. Initieert en begeleidt het verbetertraject inclusief nazorg. Je weet het kwaliteitsbewustzijn en –bekwaamheid van de Aviko organisatie verder te vergroten.

  februari 14, 2020
 • Financial Controller

  Vanuit jouw rol ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie van ABT. Je analyseert maandelijkse rapportages en geeft gedetailleerde feedback aan de voorzitters van de stuurgroepen. Je bent de financiële gesprekspartner voor de voorzitters van de stuurgroepen, de projectverantwoordelijken en ontwerpleiders. Belangrijk in jouw rol is het ondersteunen van de Oosterhoff Group in het voorbereiden van belastingaangiften en cashflow, het opstellen van de jaarrekening en het contact met externe accountants, het begeleiden van het jaarlijks begrotingsproces door het verzamelen en beoordelen van de begrotingen van de stuurgroepen en het opstellen van de totaal begroting.

  februari 21, 2020
 • Manager P & O

  Vanuit uw eigen professionele visie realiseert u samen met de collega’s binnen de discipline, de collega managers en de Raad van Bestuur een geziene en gewaardeerde afdeling P&O met een duidelijke meerwaarde voor Siza als toonaangevende aanbieder van mensgerichte zorg. U heeft een duidelijke visie op de richting waarin de zorg en derhalve de behoefte van de organisatie zich ontwikkelt. U hebt met name kennis en visie op het vlak van HR-strategie en -beleid, organisatieontwikkeling en het opleiden en leren binnen een zorgorganisatie. Klik hier voor uitgebreide profielschets.

  mei 1, 2020
 • Lead Engineer Project Solutions

  Heb jij ervaring in project engineering? Of heb jij een afgerond HBO-opleiding en ben je op zoek naar een functie in een Engineering omgeving? Wil jij bij de marktleider in aluminium gevelbouwsystemen, onderdeel zijn van een leuk team in een internationale en dynamische organisatie waar innovatie en kwaliteit centraal staan? Dan zoeken wij jou! Je rol: zelfstandig met interne en externe klanten, zoals architecten, gevelbouwers en engineering bureaus tot een praktische oplossing komen.

  november 9, 2019
 • Mechanical Engineer

  Binnen Von Gahlen werken we bij de afdeling engineering in een multidisciplinair team van twaalf engineers (mechanical, electrical en software), voornamelijk op projectbasis. Afhankelijk van je kennis en ervaring neemt de complexiteit van projecten waar je aan werkt toe. Je zult regelmatig met collega’s van andere afdelingen samenwerken en hiervoor heeft Von Gahlen voor mij de perfecte grootte. Je loopt makkelijk bij je collega’s binnen om snel tot een gerichte oplossing te komen. Daarnaast ben je als Mechanical Engineer meer bezig met het product van A tot Z in plaats van met een klein onderdeel ervan

  november 6, 2019
 • Controller

  Von Gahlen is een groeiend familiebedrijf dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Een boeiende markt die continu in beweging is. Veel producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd.

  december 7, 2019
 • Web / App Developer

  Bij Giesen begin je de dag met een kop koffie en kan je op je gemak verder gaan met de issues/features waar je gebleven was. Ondertussen wordt er door klanten steeds meer gewerkt met de software, waardoor er dagelijks ook prioriteiten tussen kunnen komen die snel opgelost moeten worden. Je speelt een belangrijke rol in het meedenken en realiseren van toekomstgerichte oplossingen. De ene dag ben je bezig met PHP, de andere dag met Angular en weer een andere dag ben je je aan het verdiepen in PLC-software van de koffiebranders. Een uitdaging met heel veel afwisseling!

  januari 29, 2020
 • Project Administrateur

  Als Project Administrateur ben je onderdeel van de afdeling Finance bestaande uit 8 enthousiaste professionals en val je onder AWL Nederland. Je zal starten in een rol als Project Administrateur. Dit geeft je de mogelijkheid om onze projectenorganisatie en financiële administratieve processen goed te leren kennen. Samen met de Project Controller zorg je er als Project Administrateur voor dat projecten op financieel niveau in control blijven en correct geadministreerd worden.

  maart 6, 2020
 • Verkoper Buitendienst

  Verkoper, heb ik je aandacht? Want wij hebben jou nodig! Ondanks de gekke situatie waar we met elkaar in zitten blijven mensen meer dan bereid te investeren in een Stella E-bike. Het zonnetje schijnt, men is meer in- en rondom huis actief en geniet momenteel veel van de natuur. Het is niet meer vanzelfsprekend dat een ieder zich prettig voelt in een showroom. Wij kwamen al op locatie bij de klanten thuis voor een demonstratie. Dit blijven wij doen! Met uiteraard alle bescherming voor jouw veiligheid met 1,5 meter afstand, ontsmettingsspray en telefonische ‘gezondsheidscheck’ vooraf aan al jouw afspraken.

  oktober 31, 2019
 • Projectmanager

  Een functie vol diversiteit en met als kerst op de taart een internationale ambitie waar je alle vrijheid in krijgt! Waar vind je zo’n unieke functie nog tegenwoordig? Met een team van collega’s weet jij alles haarfijn te regelen om er samen een groot succes van te maken! Het team bestaat momenteel uit een productmanager, marketing & communicatiemedewerker, een verkoper, twee helpdesk medewerkers en niet te vergeten, jou! Jij rapporteert rechtstreeks aan de productmanager.

  oktober 31, 2019
 • Teamleider Quality Control

  Als Teamleider Quality Control ben je de aanvoerder van ons Quality Control team. In jouw rol begeleid jij dit team op enthousiaste wijze naar een hoger niveau. Jij weet het team te betrekken, te motiveren en het beste uit de medewerkers te halen. Je bent proactief als het gaat om verbeteren en deinst niet terug voor een uitdaging. In deze rol krijg je de volledige vrijheid om plannen te maken hoe verbeteringen gerealiseerd kunnen worden.

  december 16, 2019
 • Technische Helpdeskmedewerker E-Bikes

  Als technische helpdeskmedewerker E-Bikes maak je deel uit van het internationale helpdeskteam van Bosch Service Solutions. In deze rol ga jeonze E-Bike dealers én de consumenten ondersteunen door altijd klaar te staan en hen op de juiste manier te kunnen helpen. Zoals gezegd gaat het om een internationaal team waarbij het grootste deel zich bevindt in Barcelona. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen willen wij graag een team opzetten in Deventer.

  november 10, 2019
 • Quality Inspector

  Wij zijn op zoek naar een Quality Inspector die de afdeling Quality Assurance komt versterken! Een Quality Inspector die al een aantal jaren ervaring met zich meebrengt en mede daardoor analytisch sterk is, kwaliteitsbewust en resultaatgericht te werk gaat en communicatief vaardig is in de afstemming met andere partijen. Beschik jij over technische kennis en heb jij ervaring met verschillende controle-methodieken? Dan komen wij graag in contact met jou!

  december 7, 2019
 • Digital Marketing Manager

  Het leveren van een stevige bijdrage aan de digitale transformatie waarin Beter Horen zich bevindt. Verder bouwen aan online branding van een internationaal A-merk in de retail branche. Zorgen voor een optimale performance van alle relevante online kanalen en het genereren van online leads. Waarbij je continue zorgt voor een excellente klantervaring op alle digitale touchpoints. Dat is waar jij je als Digital Marketing Manager bij Beter Horen dagelijks mee bezig houdt.

  december 9, 2019
 • Business Development Manager

  Beschik jij over een netwerk en heb je ervaring met salestrajecten en projectmanagement in de retailsector? Heb je ervaring met het managen van grote en complexe projecten? Ben je service- en klantgericht? Hou je van een grote mate van zelfstandigheid en ben je commercieel en ondernemend ingesteld? En heb je affiniteit met techniek? Beschik je daarnaast over de drive om te winnen en sta jij in de startblokken om jouw kwaliteiten, kennis en ervaring in te zetten voor de verdere groei van Samsung in de Benelux? Herken je jezelf in dit profiel? Lees dan snel verder.

  november 13, 2019
 • Test Lead

  Als Test Lead doorgrond jij of onze software voldoet aan de door ons en de klant gestelde eisen. Je bent verantwoordelijk voor systeem- en functionele testen en het inventariseren van IT-risico’s en knelpunten in de gehele afnameketen. Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken is dat bij ons de vraag centraal staat. De vraag wat de behoeften van onze opdrachtgevers zijn om precies te zijn. Met het antwoord op die vraag beantwoord jij iedere dag de 'hoe-vraag'.

  december 12, 2019
 • Commercieel Calculator

  Een calculator met een commerciële inslag, dat is wie wij zoeken. Een functie waarin jij je bezig gaat houden met calculaties, maar daarnaast adviseur voor de klant bent en je met commercie bezig bent. Door opleidingen die je mag gaan volgen, kun jij doorgroeien naar specialist of naar een accountmanagers functie. Je komt terecht in een team dat bestaat uit drie calculators, twee accountmanagers, twee marketeers en een commercieel manager.

  december 14, 2019
 • Adviseur Elektrotechniek

  Als Adviseur Elektrotechniek werk je op locatie bij onze opdrachtgevers of vanuit onze Sweco vestigingen en lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwerpen en adviseren van elektrotechnische installaties. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband samen met collega’s van andere disciplines in projectteams. Voorbeelden van werkzaamheden zijn het maken van ontwerpen, berekenen en omschrijven van alle voorkomende elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties, het opstellen van rapporten en ontwerpdocumenten, het aansturen van tekenaar(s) en controleren van tekeningen.

  december 20, 2019
 • Software Developer

  IGM is de naam achter de retailformules Baderie, Bad in Beeld, InstalCenter en Badkamerwinkel. En ook online zijn we te vinden met bekende webshops als Badkamerwinkel.nl, Installatievakwinkel.nl en Mijnbadkamershop.nl. Met zoveel formules, webshops en ruim 125 fysieke winkels door heel Nederland, staan we nooit stil.

  november 27, 2019
 • Customer Care Manager

  Als Customer Care Manager ben je vanuit de afdeling Meat Service verantwoordelijk voor de klanttevredenheid met betrekking tot service en ondersteuning. Je hebt contact met klanten en je geeft advies over, en helpt zelf mee met het oplossen van problemen, vragen en storingen. Hierbij houd je je sales target goed voor ogen en heb je focus op het verkopen van spare parts, servicecontracten, modificaties en support. Je fungeert als sparringpartner tussen de verschillende disciplines binnen de businessunit.

  januari 20, 2020
 • Elektromonteur

  Als Elektromonteur bij Trouw Nutrition ga je aan de slag bij een wereldleider op het gebied van vee- en visvoer. Jij bent dé specialist binnen jouw vakgebied en zorgt voor een optimaal functioneren van alle procesinstallaties op de vestiging in Deventer. Zowel door het uitvoeren van (preventief) onderhoud als het oplossen van storingen, voor de productie- en verpakkingsinstallaties. Hoewel jij de Wet van Ohm wel kent en je collega’s het werktuigbouwkundige werk oppakken, schroom je niet om soms ook te ondersteunen met mechanisch werk. Het teammotto luidt namelijk: één team, één taak.

  januari 23, 2020
 • Material Dispatcher

  In deze rol zorg je ervoor dat alle goederen, op basis van onder meer “Just-in-time methoden” en afgesloten raamcontracten op het juiste tijdstip, in de juiste hoeveelheid op de juiste locatie beschikbaar zijn. Je werkt onder meer samen met de Global Procurement afdeling, Productie Planning, Warehouse & Logistiek, Manufacturing, Finance en internationale Dispo en Supply Chain afdelingen.

  januari 23, 2020
 • Planner Buitenland

  Als Planner Buitenland ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige afleveren van onze zendingen en de verdere afhandeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de goede nazorg van het transport. Je hebt veelvuldig contact met andere kantoren en onderhoudt uitvoerig contact met klanten/transporteurs. Kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiency zijn belangrijke speerpunten. Een flexibele, hands on-mentaliteit is onontbeerlijk, evenals een goed gevoel voor de markt.

  januari 24, 2020
 • Structural Engineer

  Je ontwerpt complexe en hoge constructies, analyseert typen systemen en werkt met materialen en stabiliseringsmethodes. De keuzes die je maakt in de ontwerpfase kun je zowel bij klanten als controlerende instanties verantwoorden. Je werkt aan projecten tegelijk en blijft gedurende de hele looptijd betrokken. De offertefase is minder gedetailleerd en vereist snelle analyses, terwijl je constructies tijdens de projectfase meer op detailniveau bekijkt.

  oktober 24, 2019
 • Support Engineer

  In deze gevarieerde binnendienstfunctie ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, registeren en opvolgen van de behoeften van de gebruiker. Door jouw inhoudelijke en technische knowhow ben je in staat de klant snel te helpen, zodat ze verder kunnen met hun eigen proces. Je bent door je servicegerichtheid de rots in de branding en gaat graag de uitdaging aan om in belang voor beide partijen de klant op de meest optimale wijze te helpen.

  februari 23, 2020
 • Lead Engineer

  In the role of Lead Engineer you coordinate and lead the engineering work within one or more projects. You steer other product and development engineers on content and also lead activities towards external companies. In addition you will also execute development work. You are end responsible for the technical design and performance of our products. Together with the Project Leader you realize the project goals.

  februari 14, 2020
 • Tekenaar / Machineconstructeur

  Met veel ervaring en knowhow in robotica, machinebouw en automatisering levert Gibas Automation maatwerk equipement vanuit een krachtige engineering. Variërend van eenvoudige productie-hulpmiddelen tot complexe turn-key oplossingen wordt de sleutel tot een succesvol product gerealiseerd. Het ontwerpen en uitwerken van diverse automatiseringsoplossingen behoort tot één van de kerntaken waarbij robotisering vaak een centrale rol speelt.

  februari 21, 2020