+ meer

308 Vactures gevonden

 • Project Buyer

  ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de vijf mooie merken ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief, het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming.

  september 25, 2020
 • Security consultant

  De Information Security consultant zet zich met raad en daad continu in om, samen met zijn/haar (technische) collega’s, onze klanten te beschermen tegen cyber aanvallen en om de gevolgen bij beveiligingsincidenten zo beperkt mogelijk te houden. Een belangrijk instrument hierbij zijn de beveiligingsmaatregelen van security frameworks zoals het ISO 27001, NEN 7510, BIO en DigiD 2.0

  november 15, 2019
 • Corporate Recruiter

  Als marktleider in de Europese agrarische sector, goed voor een waarde van € 8,5 miljard, biedt Kramp een dynamische, technologische omgeving. Wij bieden een ongeëvenaard productassortiment en interessante carrièremogelijkheden in heel Europa.  Stabiele, natuurlijke groei in combinatie met fusies en overnames hebben ons gemaakt tot wie we zijn.

  november 4, 2019
 • Werkvoorbereider

  MTSA Technopower is een technologiebedrijf dat apparatuur ontwerpt en bouwt. Ons vernuft helpt klanten vernieuwen. Op die manier werkt MTSA wereldwijd aan de transitie naar een volledig veilige en duurzame samenleving. Dat vinden wij belangrijk. MTSA Toelevering legt zich toe op het produceren van onderdelen, mechatronische modules en complete systemen van enkelstuks tot kleine series.

  april 19, 2021
 • Marketing Specialist

  Als marktleider in de Europese agrarische sector, goed voor een waarde van € 8,5 miljard, biedt Kramp een dynamische, technologische omgeving. Wij bieden een ongeëvenaard productassortiment en interessante carrièremogelijkheden in heel Europa.  Stabiele, natuurlijke groei in combinatie met fusies en overnames hebben ons gemaakt tot wie we zijn.

  november 4, 2019
 • HR Manager

  Hesling is een familiebedrijf dat al 85 jaar een grote rol speelt in de Nederlandse fietsindustrie. Wij zijn een sterk technisch en innovatief bedrijf en leveren fietsaccessoires aan gerenommeerde nationale en internationale klanten. De organisatie ontwikkelt, produceert en assembleert fietsaccessoires in Ulft, met een team van ongeveer 90 medewerkers. 

  oktober 24, 2022
 • Sales Binnendienst / Sales support

  We believe the future of professional video is software. Met onze ervaring in het opnemen, archiveren, doorzoekbaar en beschikbaar maken van audio en video durven wij ons een echte specialist te noemen. Trots zijn wij op onze unieke state-of-the-art producten en onze referentielijst! Wij staan niet stil en zijn altijd bezig met de groei van onze producten en dus aan het verbeteren.

  september 29, 2020
 • HR adviseur

  Eijkelkamp Soil & Water biedt wereldwijd oplossingen voor bodem- en wateronderzoek. Bekend geworden door de Edelman handboor is het productassortiment tegenwoordig uitgebreid tot meer dan 2.500 producten, onderverdeeld in grondboren en bodembemonsteringsapparatuur, laboratoriumapparatuur, sensors & monitoring, water(bodem)bemonsteringsapparatuur, mesttechnologie en veldmeetapparatuur.

  oktober 10, 2022
 • Adviseur Marketing & Communicatie

  Royal Reesink is distributeur en serviceverlener van A-merk machines en onderdelen aan klanten in de landbouw, landschapsonderhoud, intern transport, magazijninrichting en grond-,weg- en waterbouw. Met 35 dochterbedrijven in 10 landen heeft Royal Reesink een stevige internationale marktpositie waar we met zijn allen trots op zijn. De 2500 medewerkers hebben een paar dingen gemeen: de passie voor machines, kwaliteit, nuchterheid en ondernemersdrang.

  oktober 29, 2019
 • Werkvoorbereider

  Van Doorn Verlichting is een innovatieve en creatieve alleskunner.  Onze relaties zijn voornamelijk ontwerpers, bouwers en gebruikers van gebouwen en ruimtes. Voor hen ontwikkelen wij verlichting en maken we plannen waarin de ideeën van de opdrachtgever worden vertaald naar product en lichtbeeld. Veelal resulteert dit in bijzondere oplossingen en producten in een volstrekt uniek plan. Om onze relaties optimaal te bedienen maken we lichtstudies en visualiseren we onze oplossingen.

  november 9, 2019
 • Business Developer

  Het ingenieursbureau QING (100 FTE) houdt zich bezig met verschillende facetten in de energietransitie zoals restwarmte hergebruik, consultancy, beleidsadvisering voor gemeenten en energiescans voor grote bedrijven. Tevens zijn we actief bezig ons voor te bereiden op nieuwe technieken en markten zoals batterijopslag en waterstofproductie. Verder houdt QING zich nog bezig met machinebouw, mechatronica, engineering en robotica.

  februari 23, 2020
 • Contentmanager

  Samen met het content & creatie team inspireer je dagelijks en middels campagne de Eijerkamp klant met content uitingen (van website tot e-mailing en sociale media) die bijdragen aan de gestelde omnichannel KPI’s en passen in de customer journey. Weet jij commerciële doelstellingen als geen ander door te vertalen naar aantrekkelijke online uitingen en campagnes? Heb jij tekstuele skills en ervaring met content creatie?

  september 6, 2022
 • Business & ICT traineeship

  Tijdens het commercieel talentprogramma bij Kaemingk krijg je direct je eigen verantwoordelijkheden. Wij laten je kennismaken met verschillende disciplines binnen Kaemingk, zodat wij inzicht krijgen in jouw kwaliteiten en interesses. Je ontwikkelt in snel tempo kennis en vaardigheden die een bijdrage leveren aan de afdelings- en organisatiedoelen. Naast ‘training on the job’ door ervaren collega’s, voer je één of meerdere projecten uit en volg je een aantal interessante workshops en trainingen.

  oktober 28, 2019
 • Werkvoorbereider Service E

  Kremer is een technisch innovatief familiebedrijf met alle disciplines in elektrotechniek, industriële automatisering en ICT & Telecom onder één dak. Onze missie is om het leven en werken makkelijker te maken door middel van onze technische oplossingen, al meer dan 50 jaar. Dit doen wij door te werken met passie; al onze disciplines zijn volwaardige afdelingen met veel kennis en ervaring.

  november 4, 2019
 • HR adviseur

  Wij maken al meer dan 100 jaar het lekkerste snoepgoed. Dankzij de toewijding en passie van onze professionals in de snoepfabriek blijven we topkwaliteit en innovatief snoep garanderen. Wereldwijd staan we daar om bekend. Toch hebben we de charme van een familiebedrijf behouden. We zijn loyaal naar onze collega’s, omdat hun inzet met hart en ziel een royale beloning verdient. Wij doen er alles aan om hen thuis te laten voelen in onze ‘familie’.

  april 25, 2022
 • Quality Engineer

  ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de vijf mooie merken ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief, het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming.

  oktober 26, 2019
 • Test- en Lab Engineer

  ATAG Verwarming maakt al ruim 70 jaar in het Gelderse Lichtenvoorde prijswinnende verwarmingsproducten en bedient zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Naast haar specialisme, Hoog Rendementstechniek voor CV-ketels, ligt onze focus steeds meer op duurzaamheid en het verminderen van de wereldwijde CO2-uitstoot.

  oktober 25, 2019
 • Transport & Delivery Coördinator

  Onze missie, mensen gelukkig maken door hen op een fiets te krijgen, zie je terug in ons hele bedrijf. Vitaliteit, geluk, ontspanning, vrijheid.. het zijn allemaal zaken die wij erg belangrijk vinden. Vandaar dat wij mooie en functionele fietsaccessoires maken die jou stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Want fietsen is gezond en zorgt voor het dagelijkse

  september 20, 2022
 • International Accountmanager

  Avantes is een snelgroeiend, hightech bedrijf en een toonaangevende speler in de wereldwijde compacte spectrometerindustrie. Wij zijn actief in verschillende industrieën, variërend van (bio)medisch en landbouw tot halfgeleider- en consumentenelektronica. Onze instrumenten zijn te vinden in onderzoekslaboratoria van wereldklasse

  september 20, 2022
 • Technisch commercieel medewerker verkoop binnendienst

  Van Egmond Groep bestaat uit een drietal bedrijven: Elektrogroothandel, Industriële Automatisering en Kenniscentrum. We focussen ons op de machinebouw, paneelbouw en industriële eindgebruiker. Naast dat we producten en diensten leveren op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering doen we meer;  zo houden we de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten

  maart 16, 2021
 • Operationeel Manager Warehouse

  Kaemingk, aangenaam! Wij zijn een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar. Als marktleider in Europa tonen we ieder seizoen weer vernieuwende collecties in onze compleet gerestylede showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten.

  november 24, 2019
 • Corporate recruiter

  Wereldwijd gebruiken inmiddels meer dan 11 miljoen websites onze Yoast SEO software. Daarmee zijn we een van de meest invloedrijke SEO bedrijven ter wereld. Wij zijn altijd bezig met de verbetering van onze producten; die maken we graag nog sneller, nog makkelijker en nog aantrekkelijker om mee te werken. We halen daarnaast enorm veel energie uit het delen van onze kennis.

  maart 15, 2021
 • Inkoper

  Brink Group, is één van de wereldmarktleiders op gebied van trekhaken met meer dan 100 jaar ervaring in de automobiel sector. Onder het motto Your Perfect Fit, biedt de Brink Group een perfecte en veilige verbinding tussen vrijwel elk denkbaar voertuig en het materiaal wat men wil vervoeren.

  oktober 28, 2019
 • QHSE – COÖRDINATOR

  Tallpack International is actief op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen. Kernactiviteiten zijn ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletiseersystemen, palletwikkelmachines, zakkenvulmachines/zakgoed afvullen, rekhoesmachines en de daarbij horende randapparatuur en gebruiksmaterialen.

  oktober 27, 2020
 • Digital Marketeer

  ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de vijf mooie merken ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief, het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming.

  februari 14, 2020