Over vacaturebank gelderland

Met de onze vacaturebank ambiëren wij bij te dragen aan een betere match van vraag en aanbod van middelbaar- en hogeropgeleiden in de provincie Gelderland.

Waarom Gelderland? Omdat onze persoonlijke en zakelijke  roots in deze provincie liggen.  Wij weten hoe bedrijven in dit deel van Nederland ondernemen, op welke wijze en hoe ze communiceren binnen zakelijke kringen. En vooral met welke non-nonsens houding ze graag in contact komen met goedopgeleide kandidaten voor hun openstaande vacatures.

Daarnaast bevestigen contacten met carrièregerichte werkenden dat een digitaal aanbod van vaste banen voor hen een extra instrument is bij oriëntatie op loopbaanontwikkeling. Onze vacaturebank biedt hen een permanent platform van aanbod van carrièrebanen (met vaste arbeidscontracten). Vandaar wij onze websitebezoekers voornamelijk direct-in-dienst banen voorstellen waarbij de werving eigenhandig door de betrokken bedrijven uitgevoerd wordt (dus niet via tussenkomst van recruiters of wervingsbureaus).

Wat uiteindelijk resulteert in helder overzicht van carrièrekansen op de Gelders markt van vraag naar en aanbod van werkzoekenden op mbo- en hbo/academisch niveau.